Kostumer til enhver fest

Please follow and like us:
0

Er det ved at være tid til udklædning? Der er efterhånden utrolig mange anledninger til at klæde sig ud i dag, uanset om man er barn eller voksen. Halloween, fastelavn, jul og bierfest er blandt de mest populære begivenheder, hvor der skal trækkes i udklædningstøjet. Men også fødselsdage med udklædning – for både børn og voksne – og temafester generelt har kronede dage. Og så gælder det om at finde det helt rigtige kostume til lejligheden. For man vil jo ikke falde igennem. Desuden er en temafest, eller blot fest med udklædning, langt sjovest, når alle har klædt sig ud – og gjort sig umage med det.

Fastelavnskostume

Hvad skal man være klædt ud som denne gang? Er det den søde juletid, hvor den lokale børnehave mangler en julemand, eller skal kæresten forkæles af en sød julenisse? Eller skal børnene være små julenisser i et juleskuespil? Det kan også være, der er fødselsdagsfest med udklædningstema, hvor man vil gi’ den som nonne, dinosaur, Elvis eller fræk sygeplejerske? Måske er den næste bierfest lige om hjørnet, og selvfølgelig skal man da passe ind i rammerne med det helt rigtige outfit. Mulighederne er mange.

Prinsesse eller pirat for en dag

 

Børnene skal skam ikke føle sig overset, bare fordi der er mange kostumer og valgmuligheder for de voksne. Det er der nemlig også for børnene. Og det uanset om man bare vil være prinsesse for en dag, lege pirat med en kammerat, eller om man skal til fastelavns- eller halloweenfest. Der er alverdens søde, sjove, uhyggelige, hyggelige, kære, barske og skøre kostumer til børn. I alle størrelser, så børn i alle aldre kan blive klædt ud i et eller andet fantastisk kostume. Superhelte, dyr, nisser, hverdagens helte, de smukke og de kendte. De er der alle sammen, så det er bare at se sig omkring – og lade sit barn give sig ud som den, de vil være.

Kostumer spiller en rolle

 

Og netop det med at give sig ud for at være en, er måske ikke helt tosset. Et godt kostume er en fin anledning til at spille en rolle. For en stund kan man være en sej cowboy, en yndig prinsesse eller måske en superhelt. Det gælder også for de voksne. Det kan bryde en hverdag, der bare drøner derudad, og man kan måske hente lidt fornyet energi og inspiration ved at lege, at man er en anden. Man kan for eksempel lege med sine børn, hvor alle er klædt ud. Men de voksne kan måske også finde lidt forkælelse og fornyet kæreste-energi ved at klæde sig ud, lege og spille roller. Der er mange måder at tænke forklædning ind i vores liv til både hverdag og fest. Det er næsten altid sjovt, når kostumer får lov at spille en rolle. Tænk bare på teater, revyer, rollespil og meget mere.

Så det er bare at kaste sig ud i det. Er der en anledning til at klæde sig ud – enten en fest eller begivenhed, eller en tanke om at krydre hverdagen lidt? Så er det bare med at komme i gang med at lede. Og husk, kun fantasien sætter grænser.