Hvad er de bedste trægulve

snap-sammen trægulve
Please follow and like us:
0
20
fb-share-icon20

From The Forest er en lille Wisconsin-baseret producent af amerikansk fremstillet, konstrueret hårdttræ. De tilbyder adskillige linjer med gulve til både prisbevidste og avancerede shoppere.

Mens nogle få produkter indeholder fiberplade, skal du ikke lade det afskrække dig. Virksomhedens Choice-kollektion bruger en 9-lags birkekerne. Solgt i 15 foruddefinerede stilarter, priser for denne linje svæver tæt på $ 8 per kvadratfod.

Selv hvis du vælger at købe andre steder, kan det være en fordel, at du kigger på virksomhedens websted. De giver detaljerede forklaringer på, hvordan man vurderer tone, kvalitet og kornmønstre i konstruerede gulve. Foruden vejledning tilbyder From the Forest også eksempler og rabatter via e-mail.

Hallmark gulve

Hvis du leder efter kvalitet og bekvemmelighed, tilbyder Hallmark Floors begge dele. Virksomheden sælger en bred vifte af konstrueret træ i forskellige størrelser, stilarter og designmønstre.

Hallmark-konstrueret træprodukter kan være en smule pebret. Deres kvalitet er dog uden sidestykke. Deres organiske 567-serie har tyk lagkonstruktion, savet skæret finer og en flerlags olie-finish, der modstår farvning bedre end hårdt voks.

Virksomheden sælger ikke direkte, så hvis du ønsker at købe online, skal du muligvis blive kreativ. Men hvis du er på udflugt til den lokale gulvbutik, kan du finde en liste over autoriserede forhandlere på Hallmarks websted.

Se hvordan du vælger de rigtige trægulve

Harris Wood

Harris Wood er en 120 år gammel amerikansk hårdttræproducent med base i Johnson City, Tennessee. Oven på faste hårdttræprodukter tilbyder virksomheden et stort udvalg af konstruerede hårdttrægulve.

Hvis du er på udkig efter kliklås-konstrueret hårdttræ, skal Harris Wood være dit første stop. Faktisk bærer virksomheden mere end 19 varianter af snap-sammen trægulve i flere fashionable farver og finish.

På markedet for en håndskrabet finish? Harris har du dækket. Se på deres konturlinje.

På 6 ½ fod bredt har disse planker en aluminiumoxidfinish, tilfældige længder og et bredt udvalg af installationsmuligheder. Prissætning er lidt af et mysterium. Harris sælger kun gennem autoriserede forhandlere.

Hvis du imidlertid er villig til at give afkald på letheden ved online-bestilling, bliver du ikke skuffet. Harris Wood er en lang tid kundefavorit. Du kan finde utallige anmeldelser, der vidner om deres kvalitet og service.

Andre mærker:

Anderson

Cali Bamboo GeoWood

DuChateau Solid & Engineered Hardwood

Mullican hårdttræ

Pergo

Vi er næsten færdige, men hænger der lidt længere derinde. Vi er ved at tackle elefanten i rummet.

Tilbage til toppen

Engineered Vs. Massivt hårdt træ

For mange år siden ville “konstrueret vs massivt hårdt træ” ikke være et emne til debat. De fleste husejere og eksperter vil rådgive mod konstrueret gulvbelægning, med henvisning til dårligere konstruktion og holdbarhed.

Vi har stærke planker

Åh, hvordan tidene har ændret sig. I dag er kvalitet ikke en faktor. Teknologi har fanget naysayers, og konstruerede gulve er mere attraktive end nogensinde.

Så hvad er de største forskelle? Lad os gennemgå dem en efter en.

Planker af massivt træ er 100% hårdttræ lavet med et enkelt massivt stykke. I modsætning hertil består konstrueret træ af flere lag krydsfiner og en tyk fineroverflade lamineret og smeltet sammen til dannelse af en planke.

Hvilken er bedre? Kun du kan bestemme.

Konstrueret hårdttræ har fordelen i rum i underklasse og turbulent klima.

Massivt træ er dog guldstandarden. Det er svært at argumentere med århundreder med arkitekter og designere. Hvis du leder efter uafsluttet træ eller et bredt udvalg af arter og farveindstillinger; massivt gulv tager guldet.

Lad os sammenligne installationsindstillinger.

Fast hårdttræ skal fastgøres til et undergulv ved hjælp af en pneumatisk sømpistol. Konstrueret træ kan limes, negles eller flydes, selv på beton.