Det bedste snus du kan købe

traditionelle snus
Please follow and like us:
0
20
fb-share-icon20

E-cigaretforskning er i gang, men der skal stadig læres meget om dette rygealternativ, herunder de virkninger, det har på sundheden på lang sigt.

Vi ved, at traditionel cigaretrøg indeholder op mod 7000 toksiner, herunder 250 giftige og 70 kræftfremkaldende kemiske forbindelser. Intet niveau af brugte cigaretrøg betragtes som sikkert at indånde.

På den anden side indeholder e-cigaretemissioner langt færre toksiner, dels fordi dampen ikke er et biprodukt af forbrændende organisk stof, men af ​​opvarmning af den nikotinholdige væske, der får den til at fordampe.

Mens e-snus er mindre farlige end traditionelle snus, er de ikke ufarlige. Lad os se nærmere på de problemer, du skal være opmærksom på, hvis du overvejer at bruge e-snus som et rygealternativ eller en ophør med hjælp.

1. Elektroniske snus reguleres ikke

I USA skal tobaksvarer, der er reguleret, overholde de strenge regler, der er indført af U.S. Food and Drug Administration (FDA).

Disse inkluderer:

Hvad vil du vælge af forskellige snus produkter

Krav til fabrikanter om at registrere eksisterende produkter og rapportere produktingredienser.

Nye produkter skal gennemgås og godkendes af FDA, inden de markedsføres.

Påstande om, at produkter udgør en reduceret sundhedsrisiko, skal bakkes op af videnskab, som FDA bekræfter og også er enig i, at produktet giver en fordel for samfundet som helhed.

Tobaksprodukter kan ikke sælges eller gives som prøver til mindreårige.

I øjeblikket inkluderer regulerede tobaksvarer snus, cigaret tobak, røgfri tobak og roll-your-own tobak.

FDA planlægger snart at udvide deres paraply med kontrol over flere tobaksvarer. Det drejer sig om e-snus, cigarer, pibetobak, nikotingeler, vandpipetobak og opløselige materialer.

Disse produkter er underlagt ovennævnte regler og skulle også omfatte sundhedsadvarsler, ikke sælges i automater på steder, der er tilgængelige for børn, og overholder minimumsalder og I.D. begrænsninger for salg.

Se de bedste ingredienser i snus

Hvordan mangel på regulering gør forbrugerne ondt

Den aktuelle mangel på regulering af e-snus betyder, at du ikke kan stole på, at det produkt, du køber, indeholder mængden af ​​nikotin, det hævder at være, eller at det er produceret med enhver kvalitetskontrol. Nikotin i farmaceutisk kvalitet anvendes i alle U.S. NRT-produkter, men forbrugere kan ikke stole på det med uregulerede tobaksvarer.

Tilsvarende kan oplysninger om emballage vedrørende nikotinfrie patroner ikke tillid til. De kan og indeholder ofte nikotin. Dette er især dårligt, hvis du bruger e-snus som en hjælp til ophør og forsøger gradvist at nedsætte nikotin til nul.

Endelig varierer kvaliteten af ​​elektroniske cigaretanordninger meget, hvilket kan påvirke dampens sammensætning og toksicitet.

2. E-snus indeholder nogle overraskende toksiner

I en undersøgelse, der gennemgik tilgængelige oplysninger om e-cigaretvæske, patroner, damp og udåndet emission, bemærkede forfatterne tilstedeværelsen af ​​et antal toksiner i forskellige mængder, herunder formaldehyd, acetaldehyd, acrolein, o-Methylbenzaldehyd, acetone, flygtige organiske forbindelser, phenolforbindelser, polycykliske aromatiske carbonhydrider.

Mens mængderne af disse kemikalier er meget mindre i e-snus end i traditionelle snus, er der en risiko for udsættelse for nogle af de samme kemikalier, der er farlige i cigaretrøg.